El joc dels cooperants de Som un Bloc

L'any 2009, 32 persones vam recórrer 800 kilòmetres cobrint dues vegades la distància que separa Banjul, a l'extrem occidental de Gàmbia, de Fatoto, a l'altre extrem. Vam passar 34 hores dins d'una furgoneta, sota el sol i la pluja tropicals, i vam creuar el riu Gàmbia tres vegades, l'última en caiuco a mitjanit, per assistir al casament d'un amic. En total van ser 44 hores d'un viatge inoblidable que volem rememorar amb tu: et proposem viatjar de Banjul a Fatoto participant en les activitats de Som un Bloc i aconseguir molts premis. Durant el trajecte aniràs coneixent els projectes que Som un Bloc i l'ONG Unomasuno+ estan desenvolupant a Gàmbia.

Què cal per participar?

Ser cooperant de Som un Bloc

En què consiteix el joc?

El joc consisteix en aconseguir els 470,1 km necessaris per anar de Banjul a Fatoto i guanyar interessants premis.

Com puc aconseguir kilòmetres?

Pots aconseguir kilòmetres de dues maneres: participant en activitats de Som un Bloc, o realitzant accions de generositat que estiguin reconegudes pels teus pares, si les fas a casa, o pels teus companys, mestres o professors si les fas a l'escola.

De Banjul a Fatoto: itinerari solidari

  1. SORTIDA: Banjul, capital de Gàmbia.
  2. Km 17,1: Manjai Kunda. Coneixerem el projecte de l’ONG “La sonrisa de África”.
  3. Km 83,5:  Brefet. Coneixerem el projecte apícola de l’ONG “The future is our country” i Unomasuno+.
  4. Km 103,5: Tuba Kolong. Allà Som un Bloc i Unomasuno+ tenim el nostre projecte principal, un gran hort que alimenta diàriament més de 1.500 persones.
  5. Km 184,4: Njaba Kunda. Allà Unomasuno+ hi té un altre projecte de cooperació: una escola.
  6. Km 470,1: Fatoto. FINAL DEL TRAJECTE I DEL JOC